Quantcast
Kapat
(0) Ürün
Alışveriş sepetinizde ürün yok.
Kategoriler
    Filtreler
    Ayarlar
    Arama
    RSS

    2021, Şubat

    Lisanssız GES 2021 Proje Onay ve Kabul Bedelleri
    0 Lisanssız GES 2021 Proje Onay ve Kabul Bedelleri
    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) 24/12/2020 tarih ve 9857 karar numarası ile lisansız güneş enerjisi santrallerinde proje onay ve kabul bedellerinde güncellemeye gidilmiş olup güncel rakamları sizler için derledik.
    Elektrik Faturasında Mahsuplaşma Nedir? Nasıl Yapılır?
    0 Elektrik Faturasında Mahsuplaşma Nedir? Nasıl Yapılır?
    Elektrik Faturasında Mahsuplaşma Nedir? Nasıl Yapılır? Yeni lisanssız yönetmeliği ile birlikte artık gerçek veya tüzel kişilikler, lisans alma veya şirket kurma yükümlülüğü olmaksızın elektrik enerjisi üretebilecek, ihtiyaç fazlası üretimlerini şebekeye verebilecek ve şebekeye verilen elektrik enerjisi YEKDEM kapsamında değerlendirilecek.
    Güneş Paneli Boyutları
    1 Güneş Paneli Boyutları
    Güneş panellerinin boyutları ve ağırlıklarını hiç merak ettiniz mi? Son dönemde güneş panellerine her yerde rastlar olduk, çatılarda, arazilerde, çadırlarda, sulama pompalarının çevrelerinde. Peki bir panelin boyutu ne kadar, çatıya koyduğumuz bir panelin ağırlığı ne?
    Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği
    0 Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği
    Evinize, işyerinize, ister bağ eviniz, ister yayla eviniz olarak arazi üzeri güneş enerji sistemi ya da çatı üzeri güneş enerji sistemi kurarak elektriğinizi güneşten üretmek istiyorsanız bu yönetmeliği muhakkak okumalısınız. Az veya çok sizi ilgilendiren bölümleri muhakkak mevcuttur. Anlamadığınız hususlar için 0312 394 55 22 nolu hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.
    Güneş Paneli Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken 7 Madde
    4 Güneş Paneli Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken 7 Madde
    Yeni bir güneş paneli alırken nasıl bir yol izlemeli, nelere dikkat etmeliyiz? Güneş panelleri ile güneş enerji sistemi kurmaya karar verdiniz ama panelleri hangi kriterlere göre değerlendireceğinizi bilemiyorsanız bu yazımız tam size göre. Altı çizilmesi gereken ilk husus güneş panelinin uzun vadeli bir yatırım olduğudur. Dolayısıyla fiyattan önce bakmanız gereken çok önemli bazı parametreler vardır.
    Güneş Panelleri Hakkında 6 İlginç Bilgi
    0 Güneş Panelleri Hakkında 6 İlginç Bilgi
    Güneş paneli teknolojileri her geçen gün gelişiyor. Ev için güneş paneli hesaplama, güneş paneli çeşitleri, monokristal, polikristal derken teknik bilgiler arasında kaybolup gidiyoruz. Teknik bilgi yığınından sıyrılıp güneş panellerine farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz? Sizler için güneş panelleri hakkında ilgi çekici altı başlık hazırladık.