Quantcast
Kapat
(0) Ürün
Alışveriş sepetinizde ürün yok.
Kategoriler
    Filtreler
    Ayarlar
    Arama
    RSS

    2022, Kasım

    Enerji Krizine Avrupa Birliği'nin Çözümü
    0 Enerji Krizine Avrupa Birliği'nin Çözümü
    En güçlü yenilenebilir enerji kaynağı olan Güneş’e yönelime dair AB Güneş Stratejisi’ni (EU Solar Strategy) açıklandı. Bu raporun anlaşılması, Türkiye’nin aday üye ülke statüsünde de olmasından ötürü bu plan; ülkemizin “Geleceği Yakalamak“ vizyonu gereği çok önemlidir. Bu nedenle raporun detaylı incelemesinin yapılacağı yazı dizisini sizler için hazırladık. Yazı dizimizin ilk yazısında AB Güneş Stratejisi’nin ana fikirlerinden olan “Güneş Enerjisinin Yayılımını Hızlandırma” ’nın hayata geçirilmesi için alınması planlanan aksiyonları inceleyeceğiz.
    Güneş Enerjisi Sistemi Kurmadan Önce Bilmeniz Gerekenler
    0 Güneş Enerjisi Sistemi Kurmadan Önce Bilmeniz Gerekenler
    Güneş enerjisine geçiş yapmak büyük bir yatırım, fakat yararları düşünüldüğünde kesinlikle buna değen bir tercih. Kim ömür boyu sürdürülebilir enerjiyi kullanmak istemez ki? Günümüzde, birçok kişi yenilenebilir enerjinin önemini fark etmektedir. Bu durum solar sistemlerin kurulmasında daha cazip finansal şartların ortaya çıkmasına sebeptir.
    Güneş Panelleri Bulutlu Günlerde Çalışır Mı?
    0 Güneş Panelleri Bulutlu Günlerde Çalışır Mı?
    Güneş panellerinin bulutlu günlerde çalıştığını söylemek mümkündür. Fotovoltaik güneş hücreleri ışık kısmen engellendiğinde veya bulutlar tarafından yansıtıldığında da enerji üretmektedir. Ancak panellerinizin kapalı havalarda ne kadar enerji üretebileceğini saptarken ele almamız gereken birkaç şey vardır.
    Elektrik Faturasını Azaltma Yöntemleri
    0 Elektrik Faturasını Azaltma Yöntemleri
    Enerji verimliliği, evinizde aynı kullanımları daha az enerji ile sağlamak ve dolayısıyla daha az para ödemek olarak tanımlanır. Günümüzde ise enerji verimliliği, elektrik ve suyu daha verimli kullanmak için teknolojiden faydalanmak ve sonuç olarak çevreye yardımcı olurken aylık faturalarınızı düşürmek anlamına gelmektedir.